Partnerünk

Partnerünk

Könyvelő rendszer

A Mindennap Kft. által kidolgozott programcsomag kis és közepes méretű cégek, vállalatok, gazdasági társaságok egyszerűsített és normál kettős könyvelésének vezetésére alkalmas.

Képes több cég könyvelését vezetni és lehetővé teszi, hogy a felhasználó cégenként különböző számlatükröt használjon. Egy cég számlatükréből bármely más cég számlatükre létrehozható, majd az egyedileg módosítható.

A főkönyvi kivonat, a számlatükör és a mérleg tábla két tetszőleges idegen nyelven is előállítható. Vegyes-vállalatok esetében nagy segítség, hogy a hazai előírások mellett, a külföldön megszokott módszerek szerint is elkészíthetőek a mérleg és eredmény-kimutatások.

Forint- és deviza könyvelésre egyaránt lehetőséget biztosít a program. Kezelhetünk deviza pénztárat és bankszámlát, vagy forint alapú bankszámlán vezethetjük a devizás utalásokat.

Készíthetünk kiadási és bevételi pénztárbizonylatokat, időszaki pénztárjelentést.

Elsősorban nagyobb cégek, vállalatok számára hasznos és szükséges funkció az iktatás, az igazolandó számlák nyilvántartása. Ennek keretében a bejövő szállítói számlák és a kimenő vevői számlák adatai először ebbe az állományba rögzítendők, majd a számla jogosságának igazolása után innen átvehetők a könyvelésbe.

A felvezetett bizonylatok alapján könnyen és egyszerűen nyomonkövethetővé válnak a vevők és szállítók kiegyenlített, részben kiegyenlített, illetve kiegyenlítetlen számlái. Ennek alapján nyomtathatunk egyenlegközlő, fizetési felszólító és késedelmi kamatlevelet.

A tárgyieszköz modulban tarthatjuk nyilván eszközeinket, végezhetünk tárgyieszköz mozgásokat, készíthetünk listákat, nyomtathatunk kartonokat. Lehetőségünk van: aktiválás, ráaktiválás, selejtezés, értékesítés kezelésére; ÉrtékCsökkenés automatikus feladására háromféle módszerrel, tetszőleges időközönként.

Programunkban több év könyvelhető párhuzamosan, így ha az előző év zárása még folyamatban van, a tárgyév könyvelése sem jelent gondot. Az év végi és az év eleji munkálatokat támogatja az automatikus évzárás és évnyitás opció.

Az adatok egyszeri rögzítésével minden szükséges lépés végrehajtható. Nincsenek nehézkes, időszakonkénti főkönyvi feladások és zárások.

A kimutatások, riportok a hagyományos nyomtató és képernyő kimeneteken túl Excelbe is átadhatók, illetve file-ba elmenthetők. A program mind karakteres, mind grafikus nyomtatásra lehetőséget teremt. A grafikus üzemmódban történő nyomtatásokat jellemzően Windows-os környezetben alkalmazzuk. Ez a nyomtatási mód lehetővé teszi ábrák, logok, igényesebb kivitelű bizonylatok, listák nyomtatását. A karakteres nyomtatást a nagy tömegű, belső használatra készített kimutatások nyomtatására ajánljuk.
A meglévő adatok alapján az úgynevezett Report Generátor segítségével egyedi, könnyen áttekinthető listák készíthetők.

A felhasználók visszajelzései és saját tapasztalataink alapján kialakított automatizmusok, ellenőrzések, valamint az egységes menürendszer és billentyűkezelés révén a program védelmet nyújt a kezelői hibák ellen.

A programot többszintű jogosultsági rendszer jellemzi, külön engedély adható csak az adatok megtekintésére és külön jogosultság kapcsolható azok módosításához, korrigálásához.

Programunk DOS és Windows alapú változatban is használható 1-1 munkaállomáson és hálózatos környezetben egyaránt.

Kapcsolat több kereskedelmi és banki terminál programmal. A banki programokkal történő kapcsolat során az iktatott számlák átadhatóak, a banki kivonatok ellenőrzés után betölthetőek.

Az adatbázisok titkosítottak, a szoftver hardware-kulcsos védelemmel van ellátva.
A rendszer az adatbiztonság érdekében komplett mentő és visszatöltő funkcióval rendelkezik. Bármely cég könyvelési anyaga hajlékony lemezre (vagy hard disk-re) menthető, így az a számítógép fizikai meghibásodása estén bármikor visszatölthető.

Mindkét alkalmazás korlátlan számú tétel és partner feldolgozására alkalmas.


...........................................................................................................................................
Kereskedelmi rendszer | Könyvelő rendszer | Termelésirányítás
WEB áruház | Fejlesztés | Hibabejelentés | Letöltés | GY.I.K.
...........................................................................................................................................
ip:44.200.27.215
Készítette: Hunet Kft.